Κτήμα | Santa Maria | Estate

Γάμος & Βάφτιση

Στον εξωτερικό χώρο του κτήματος Santa Maria βρίσκεται το εκκλησάκι του κτήματος χτισμένο στα τέλη της δεκαετίας του 70 αφιερωμένο στα «Εισόδια της Θεοτόκου».

Εδώ μπορείτε να τελέσετε τον γάμο σας ή και την βάπτιση του παιδιού σας.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη δεξίωσή σας είτε χειμώνα - στον υπέροχο εσωτερικό χώρο από πέτρα, ξύλο και τζαμαρία που βλέπει στο κήπο, είτε καλοκαίρι - στον καταπράσινο κήπο με τους ιδιαίτερους βραχόκηπους.

Ο εξωτερικός μας χώρος μπορεί να φιλοξενήσει 1500 άτομα ενώ ο εσωτερικός χώρος μπορεί να φιλοξενήσει έως 450 άτομα.

Εταιρικές Εκδηλώσεις

Μια εταιρική διοργάνωση είτε από ιδιωτικούς φορείς ή νομικά πρόσωπα ιδιωτικού και δημοσίου δικαίου αντανακλά την εικόνα της εταιρείας.

Συνεπώς, η επιλογή του χώρου αποτελεί τον καταλύτη για μια άρτια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών.

Οι χώροι του κτήματος Santa Maria αποτελούν την ιδανική λύση για τη διοργάνωση εταιρικής, ακαδημαϊκής, πολιτικής, κοινωνικής και οποιασδήποτε άλλης corporate εκδήλωσης, χωρίς περιορισμούς στη χωρητικότητα ή και τη δυναμική του χώρου.

Παράλληλα, διατίθενται όλες οι παροχές για τον αναγκαίο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, όπως επίσης η μοναδική δυνατότητα συνδυασμού εκδήλωσης με δεξίωση ή διοργάνωσης πολυήμερων event.

Γευσιγνωσία Τοπικών Κρασιών & Ελαιόλαδου

Μέσα στην καρδιά του κάμπου των Μεσογείων βρίσκεται το κτήμα μας, έχοντας οργανώσει με επιτυχία εκδηλώσεις γευσιγνωσίας τοπικών κρασιών και ελαιόλαδου, καθώς και την παροχή παραδοσιακού ελληνικού γεύματος.


Δείτε το ένθετο