Κτήμα | Santa Maria | Estate

Το Κτήμα

Σε μια κατάφυτη έκταση από ελαιώνες και αμπελώνες, στην καρδιά του κάμπου της Παιανίας, το κτήμα Santa Maria ξεχωρίζει και σας υποδέχεται, έτοιμο να εκπληρώσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές σας προσδοκίες.

Στο κτήμα Santa Maria συνδυάζεται με τρόπο μοναδικό η ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος με τη ζεστασιά, τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια όλων αυτών των ανθρώπων, που φροντίζουν καθημερινά να μετατρέπεται κάθε σημαντική σας στιγμή σε μια αξέχαστη εμπειρία της ζωής σας.

Μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον 40 στρεμμάτων, με περιποιημένους κήπους, επιβλητικούς βραχόκηπους, απλώνεται ο άνετος χώρος των δεξιώσεων, σχεδιασμένος με μεράκι, άποψη και υψηλή αισθητική. Το Κτήμα Santa Maria διαθέτει εξωτερικό χώρο όπου μπορεί να φιλοξενήσει εκδήλωση για 1500 άτομα καθώς και εσωτερικό χώρο για εκδήλωση 450 ατόμων.

Το γραφικό εκκλησάκι των Εισοδίων της Θεοτόκου, που λειτουργεί εδώ και δεκαετίες στο χώρο του κτήματος, έρχεται να ολοκληρώσει το μαγευτικό σκηνικό, προσφέροντας τη δυνατότητα να τελέσετε το γάμο σας ή τη βάπτιση του παιδιού σας στον ίδιο χώρο.

Ο χώρος προσφέρεται ιδιαίτερα να φιλοξενήσει επιπλέον κάθε είδους επαγγελματικές εκδηλώσεις, εορταστικές οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι, αποφοιτήσεις σχολείων, εκπομπές, συνέδρια και άλλα.

Η πρόσβαση στο κτήμα είναι ιδιαίτερη εύκολη, ενώ το άνετο parking και οι έμπειροι παρκαδόροι μας θα εξυπηρετήσουν άψογα όλους τους καλεσμένους σας.

Επιπλέον, ο χώρος διαθέτει πλήρη οπτικοακουστικό εξοπλισμό και εξειδικευμένους συνεργάτες που θα καλύψουν τη δεξίωσή σας, προσφέροντάς σας επαγγελματικά αποτελέσματα…χωρίς περιορισμούς!

Με βασικό μέλημα το σεβασμό των προσωπικών σας αναγκών και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, το κτήμα Santa Maria έχει δημιουργήσει το βασικό υπόβαθρο για να φιλοξενήσει τις ιδιαίτερες στιγμές σας…

Θέλουμε να διατηρήσουμε την άνεση, την απλότητα και την ατμόσφαιρα που θα θέλατε να έχετε στο σπίτι σας με τις απολαύσεις ενός σπιτιού, τόσο στην τελετή όσο και στη δεξίωση. Αφήστε τους καλεσμένους σας αισθανθούν σαν να τους έχετε ανοίξει την καρδιά σας και το σπίτι σας για μια τέλεια βραδιά χαράς και ευτυχίας. Όπως λένε, “δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το σπίτι!”

Είναι χαρά μας να συνεργαστούμε μαζί σας και να σας ξεναγήσουμε στους χώρους του Κτήματος μέχρι τη στιγμή που θα πιείτε το τελευταίο ποτήρι κρασί!